Stoiximan Super League

Σαββίδης: «44 εκατομμύρια και ομάδα δεν κάναμε»

Διαβάστε τι είπε ο Ιβάν Σαββίδης στους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ ασκώντας κριτική για την εικόνα της ομάδας.

Έντονη κριτική από τον Ιβάν Σαββίδη στους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας παρά την επένδυσή του η οποία έχει ξεπεράσει στα 40 εκατ.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και την πορεία της ομάδας. Η επένδυση που κάνουμε δεν είναι ανάλογη με τα αποτελέσματα της ομάδας. Διέθεσα 44 εκατομμύρια ευρώ για το αγωνιστικό μπάτζετ, όμως δεν έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε», ανέφερε –μεταξύ άλλων- στους συνεργάτες του και συνέχισε σχολιάζοντας τους πολλούς τραυματισμούς που έχει η ομάδα:

«Απορώ για τους τραυματισμούς, πρέπει να το δούμε, τι γίνεται και να λάβουμε άμεσα μέτρα. Θέλουμε το κύπελλο και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα που οδηγεί στο Champions League. Αυτοί είναι οι στόχοι».

Από την πλευρά του ο Νίκος Βεζυρτζής απευθύνθηκε στα μέλη του ΔΣ τονίζοντας: «Έχω συγκεκριμένες σκέψεις που θέλω να υλοποιήσω. Θα τις μεταφέρω στον μεγαλομέτοχο γιατί ο στόχος είναι να ενισχύσουμε την ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x