Stoiximan Super League

Σαββίδης: «Αν το πρόβλημα είμαι εγώ, φεύγω»!

Κατά την αποχώρησή του από την Τούμπα, ο κ. Σαββίδης είχε έντονο διάλογο με οπαδούς του ΠΑΟΚ, που του είπαν «τέσσερα χρόνια, ακόμη δεν έμαθες», για να απαντήσει «αν είμαι εγώ το πρόβλημα, φεύγω»!

Μακριά (πέρα από δύσκολη) αναμένεται να είναι η νύχτα για τον ΠΑΟΚ.

Οι εξελίξεις, μετά το νέο «στραπάτσο» από τον Ηρακλή, είναι ραγδαίες, με οπαδούς να επιχειρούν… ντου στα αποδυτήρια και να αποδοκιμάζουν Ιγκόρ Τούντορ και Ιβάν Σαββίδη, τους δυο τους να συναντώνται και τον μεγαλομέτοχο του «δικεφάλου» να αποφασίζει να δώσει νέα ψήφο εμπιστοσύνης στον Κροάτη τεχνικό.

Κατά την αποχώρηση, ωστόσο, του κ. Σαββίδη από την Τούμπα, είχαμε νέα εξέλιξη, με φίλους του ΠΑΟΚ να τον περικυκλώνουν για να του ζητήσουν -σε έντονο ύφος- τον λόγο για την τραγική εικόνα της ομάδας, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «τέσσερα χρόνια, ακόμη δεν έμαθες», για να απαντήσει εκείνος «αν είμαι εγώ το πρόβλημα, φεύγω»!

Την ίδια ώρα, δε, που 200 οπαδοί παρέμεναν έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε μεταμεσονύχτια σύσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με όλα τα μέλη του Δ.Σ. στο «Macedonia Palace», με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Αξίζει να θυμίσουμε-σημειώσουμε πως το μέλλον του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Φρανκ Άρνεσεν, σε αντίθεση με εκείνο του Κροάτη, φαίνεται να παραμένει ανοιχτό, την ίδια στιγμή, πάντως, που είναι γνωστό πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λιούμπος Μίχελ, δεν είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά του Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο του «δικεφάλου»...

Με βάση τα παραπάνω, λοιπόν, αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις... Στη σύσκεψη, πάντως, δεν θα δώσει το «παρών» ο κ. Σαββίδης, που αναχώρησε αμέσως για τη Ρωσία.

Στο μεταξύ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έφυγαν με τη συνοδεία σεκιούριτι από το γήπεδο τρεις ώρες(!) μετά τη λήξη του αγώνα, με τους οπαδούς που είχαν παραμείνει στον περιβάλλοντα χώρο να τους αποδοκιμάζουν, ενώ ο Στέλιος Μαλεζάς είχε βγει, νωρίτερα, από τα αποδυτήρια για να συνομιλήσει με τον κόσμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x