Stoiximan Super League

Σαββίδης για Μίκη Θεοδωράκη: «Είστε η υπερηφάνεια του λαού μας»

Τις ευχές του στον Μίκη Θεοδωράκη με αφορμή τα σημερινά γενέθλιά του έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο Μίκης Θεοδωράκης κλείνει σήμερα τα 92 χρόνια ζωής. Ο Ιβάν Σαββίδης με δήλωσή του απευθυνόμενος στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη μας του μετέφερε της θερμότατες ευχές του, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν άνθρωπο –σύμβολο της Ελλάδας και υπερηφάνεια του λαού μας.

«Είστε η περηφάνια και η τιμή του λαού μας. Είστε μία προσωπικότητα που αντιπροσωπεύει μία ολόκληρη εποχή της ελληνικής ιστορίας. Η πνευματική δύναμη, η πίστη και η αφοσίωσή σας στα ιδανικά του ανθρωπισμού, της ελευθερίας και της Δημοκρατίας διεγείρουν ειλικρινή θαυμασμό. Η δημιουργική ευφυΐα σας σκληραγωγήθηκε από την ίδια τη ζωή, πλούσια σε δοκιμασίες και κακουχίες, επιτεύγματα και υπερβάσεις, χαρές και νίκες», αναφέρει ο Ιβάν Σαββίδης, ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Κοινοτήτων Ρωσίας και συνέχισε:

«Σήμερα το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη είναι ένα αληθινό ελληνικό σύμβολο, που έχει κερδίσει την αναγνώριση που του αξίζει σε όλο τον κόσμο. Μαέστρο, αυτή την εορταστική μέρα με όλη μου την καρδιά σας εύχομαι υγεία, ευθυμία, ανεξάντλητη ενέργεια και έμπνευση για την κατάκτηση νέων δημιουργικών υψών!», καταλήγει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x