Stoiximan Super League

Σαββίδης: «Προκαλούν. Θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο»

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε ότι όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα τελειώσουν με πολύ άσχημο τρόπο. «Προκαλούν», είπε για ντέρμπι με Ολυμπιακό. «Θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο», τόνισε.

Λόγια που θα συζητηθούν από τον Ιβάν Σαββίδη για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ανέφερε μιλώντας σε Έλληνας δημοσιογράφους (σύμφωνα με το pontos-news) από τη Μόσχα όπου βρίσκεται για την εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι η μόνη σωστή ομάδα της χώρας και πρόβλεψε ότι θα τελειώσει με πολύ άσχημο τρόπο αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Για αυτό αγαπάω τη Θεσσαλονίκη. Είναι η δικιά μου πόλη και θα είναι η δικιά μας πόλη. Και εκεί όλοι, θα είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ».

Μίλησε επίσης για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, το οποίο είχε πολλές διακοπές. «Δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω αυτό που συνέβη στον αγώνα. Τι ήταν αυτό; Εγώ αν φοβάμαι κάτι είναι μόνον ο Χριστός και ο εαυτός μου. Ενώ αυτοί προκαλούν. Όλα αυτά θα τελειώσουν πολύ άσχημα. Γι’ αυτό εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι η μοναδική σωστή ομάδα στην Ελλάδα».

Μίλησε μάλιστα για τις διακοπές που σημειώθηκαν, κάνοντας λόγο για «παιδικό σταθμό»! «Έντεκα λεπτά παράταση-κοροϊδία. Πρώτα πλησιάζει ο διαιτητής και λέει "φύγετε" και μετά λέει "όχι επιστρέψτε"».

Επίσης, έκανε μια «ευχή» για τους συλλόγους της πρωτεύουσας: «Για 90 χρόνια από τώρα, όσα τα χρόνια που ο ΠΑΟΚ παιδεύτηκε και βασανίστηκε μέχρι σήμερα, θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο».

Επίσης, μίλησε για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιο κανάλι. «Προκειμένου να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, εξετάζουμε τη λύση της εξαγοράς αλλά στα υφιστάμενα κανάλια υπάρχουν τεράστια προβλήματα. Με τον Alpha δεν κάνουμε διαπραγματεύσεις. Αυτή είναι εξαρχής η θέση μας. Δεν θέλω να κάνω διαπραγματεύσεις με ανθρώπους που συμπεριφέρονται με απαράδεκτο τρόπο. Όσον αφορά το Μega, είναι πολύ ενδιαφέρον κανάλι με τεράστιο αρχείο, βρίσκεται εντός των ενδιαφερόντων μας αλλά πρέπει να ομολογήσουμε ότι έχει τεράστια προβλήματα και φοβάμαι ότι θα πάει μέσω πτωχευτικής διαδικασίας. Όσο για τα υπόλοιπα κανάλια, συζητάμε», ανέφερε.

Εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα συνεδρίας της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, με αντικείμενο την ακρόαση των τεσσάρων υπερθεματιστών. «Αν εκείνοι δεν έχουν δουλειά, δε σημαίνει ότι και όλοι οι άλλοι δεν έχουν δουλειά. Σύμφωνα με το νόμο μπορώ να μην πάω, όμως εγώ σέβομαι τη Βουλή της Ελλάδος. Είναι τρομερή η κατάσταση. Για τα κόμματα υπάρχει ένας κανόνας: Όσο χειρότερα, τόσο καλύτερα. Και αυτό είναι ξεκάθαρο. Αν αυτά τα κόμματα είχαν συνείδηση, δεν θα έθεταν το θέμα να επιστραφούν 90 εκατομμύρια», επεσήμανε.

«Δεν ξέρουμε τι απόφαση θα βγάλει το ΣτΕ. Ομολογώ όμως ότι δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Υπήρξε κάποιος νόμος βάσει του οποίου πούλησαν τις άδειες εμείς πληρώσαμε και αγοράσαμε τις άδειες. Θα έπρεπε με την ανακοίνωση του διαγωνισμού να έχει αποφασιστεί αν είναι νόμιμη η διαδικασία. Τι συμβαίνει εδώ; Γίνεται κάποια απάτη στο επίπεδο του κράτους;» αναρωτήθηκε με νόημα ο Ιβάν Σαββίδης πριν συμπληρώσει τη δεύτερη διακύβευση αυτής της όψιμης κρίσης εκ μέρους του ΣτΕ. «Ο κόσμος χρειάζεται χρήματα και είναι πολύ ευτυχής συγκυρία που ένα τόσο μεγάλο ποσό ήρθε από το πουθενά. Τι θα γίνει όμως αν το δικαστήριο βγάλει απόφαση ότι ο νόμος είναι κακός και τα λεφτά πρέπει να επιστραφούν; (και θα υπάρξουν και ρήτρες και ποινές). Έχει τόσα πολλά λεφτά ο ελληνικός λαός και το κράτος, για να τα πετάμε; Μιλάμε για 190 τώρα και 350 εκατομμύρια στο σύνολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x