Stoiximan Super League

Σαββίδης σε Κορακάκη: «Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, θα τα λύσουμε εμείς»

Την Άννα Κορακάκη βράβευσαν ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του μεταξύ τους ματς, με τον Ιβάν Σαββίδη να υπόσχεται στην Ολυμπιονίκη πως θα βρίσκεται στο πλευρό της.

Την αποθέωση γνώρισε η Άννα Κορακάκη από τους φίλους του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην Τούμπα, κατά τη βράβευσή της από τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τους ανθρώπους του Παναιτωλικού.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής παρέλαβε την τιμητική της διάκριση στο ημίχρονο του ματς του «Δικέφαλου» με τους Αγρινιώτες, μαζί με τα συγχαρητήρια όλων.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, στις δηλώσεις του μετά τη βράβευση τόνισε την πρόθεσή του να βρίσκεται στο πλευρό της προσπάθειάς της από δω και πέρα.

«Είμαστε ευτυχισμένοι που η Ελλάδα κατάφερε να αναδειχτεί σ’ αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε διπλά ευτυχισμένοι που αυτό το κορίτσι είναι δικό μας, από τη Θεσσαλονίκη και φίλαθλος του ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Είπα στην Άννα ότι από δω και πέρα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Εμείς θα λύσουμε όλα τα προβλήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x