Stoiximan Super League

Σαββίδης στους παίκτες: «Η δουλειά σας στο γήπεδο, για τη διαιτησία υπάρχουμε εμείς»

Σαφές μήνυμα στους παίκτες του ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη. Το αφεντικό της ΠΑΕ τούς κάλεσε να μείνουν προσηλωμένοι στο… ποδόσφαιρο και να μην ασχολούνται με διαιτησίες ή οτιδήποτε άλλο.

Μήνυμα μέσω του Βλάνταν Ίβιτς και το Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ κάλεσε ή μάλλον… απαίτησε από τους ποδοσφαιριστές να μένουν προσηλωμένοι στο αγωνιστικό τους καθήκον και να μην ασχολούνται ή επηρεάζονται από οτιδήποτε άλλο, όπως τη διαιτησία και τις αποφάσεις της.

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως με το κομμάτι της διαιτησίας ασχολείται η διοίκηση και δεν θα πρέπει να απασχολεί αυτό τους παίκτες, καθώς έτσι κινδυνεύει να αποσπαστεί η προσοχή τους.

Στα της προπόνησης, που έγινε χωρίς 11 παίκτες, θεραπεία έκανε ο Τζάλμα Κάμπος , ο οποίος χτύπησε ελαφρά στο ματς με τη Βέροια και θα επανέλθει σταδιακά στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες, ενώ ατομικό έκανε κι ο Νίκος Κοροβέσης που ταλαιπωρείται από μια μόλυνση στο χέρι και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x