Πορτογαλία

Σάντερλαντ: «Κοντά σε συμφωνία με την Μπενφίκα για Σάμαρη»

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη βρίσκεται η Σάντερλαντ, όπως επιβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας του αγγλικού συλλόγου, Μπρετ Μπέικερ.

Απόλυτα βάσιμες αποδεικνύονται οι πληροφορίες των Πορτογάλων σύμφωνα με τις οποίες ο Ανδρέας Σάμαρης ετοιμάζει βαλίτσες για την Αγγλία και πιο συγκεκριμένα για τη Σάντερλαντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «O JOGO», οι «μαυρόγατες» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ για τον διεθνή αμυντικό χαφ και εκτός απροόπτου οι «αετοί» θα την αποδεχθούν, αφού ούτως ή άλλως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει χάσει τη θέση του βασικού που είχε μέχρι την περσινή σεζόν.

Του αληθές το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη από πλευράς Σάντερλαντ, καθώς ο γενικός γραμματέας του αγγλικού συλλόγου, Μπρετ Μπέικερ, μιλώντας στο «Noticias Ao Minuto», παραδέχθηκε ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις και λακωνικά τόνισε ότι «είμαστε κοντά σε συμφωνία με την Μπενφίκα».

Παρ' όλα αυτά σε όλα τα ρεπορτάζ των Πορτογάλων σημειώνεται ότι υπάρχει μια πολύ σημαντική παράμετρος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αυτή έχει να κάνει με την πορεία της Σάντερλαντ, καθώς αν και εφόσον ηττηθεί το Σάββατο από τη Γουέστ Μπρομ, τότε το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Ντέιβιντ Μόγες να απολύεται και έτσι η ολοκλήρωση της μεταγραφής θα καθυστερήσει, αφού θα πρέπει να λάβει την έγκριση του επόμενου τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x