Γενικά

Σάντσες: «O Mέσι έχει το δικαίωμα να αφήσει την Αργεντινή»

Ο Λίονελ Μέσι έχει το κάθε δικαίωμα να αποσυρθεί από την εθνική Αργεντινής, σύμφωνα με τον πρώην συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, Αλέξις Σάντσες.

Η Χιλή κατάφερε φέτος να νικήσει την Αργεντίνη σε δεύτερο σερί τελικό Copa America, γεγονός που έκανε τον Μέσι να σταματήσει από την «αλμπισελέστε» και να αφοσιωθεί πλέον μόνο στη Μπαρτσελόνα. Η εν λόγω απόφαση του σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, από αρκετούς με αρνητικό τρόπο, όμως ο Σάντσες φρόντισε να υπερασπιστεί τον Αργεντίνο σταρ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη του στην El Mercurio».

«Έχει την επιλογή να αποσυρθεί, είναι μέσα στα δικαιώματα του. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έχω παίξει στο πλευρό του», ήταν το σχόλιο του άσου της Άρσεναλ.

O Σάντσες στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι ετοιμάζει ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά στη χώρα του για μικρά παιδιά, αφού ο ίδιος νιώθει την ανάγκη να επιστρέψει κάτι απ’ όσα έχει πάρει από τους ανθρώπους της χώρας του : «Πρέπει να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο και να μην αναμειγνύονται με άλλες κακές συνήθειες σαν το αλκοόλ».


Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x