Αγγλία

Σάντσες, αλλιώς Εμπαπέ η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι σκοπεύει να κινηθεί ξανά για τον πιτσιρικά-σούπερσταρ της Μονακό, Κίλιαν Εμπαπέ, σε περίπτωση που αποτύχουν να… κλέψουν τον Αλέξις Σάντσες από την Παρί.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα ανεχτεί να χάσει και δεύτερο παίκτη από την Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλά, σε περίπτωση που πάλι ναυαγήσουν τα μεταγραφικά της σχέδια, θα εντείνει τις προσπάθειες της, εκ νέου, για τον Κίλιαν Εμπαπέ.

Η «Goal» αναφέρει ότι ο Χιλιανός ήταν ο κύριος στόχος του Πεπ Γκουαρντιόλα αυτό το καλοκαίρι, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κοντράρει την Τσέλσι για τον τίτλο.

Ωστόσο, ο 28χρονος επιθετικός φαίνεται να υπάρχει και στις προτιμήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, κάνοντας το έργο του 46χρονου Ισπανού τεχνικού, όλο και πιο δύσκολο.

Ως εκ τούτου, η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να… αναμετρηθεί για μια ακόμη φορά με τους Γάλλους στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο.

Πότε συνέβη πρώτα;

Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε τον Ντάνι Άλβες από τους «πολίτες», ο οποίος μετά την μεταγραφή του είχε δηλώσει ότι: «Ήρθα στην Παρί γιατί θέλω τίτλους».

Οι «κανονιέρηδες», στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρέπει να προσπαθήσουν να πείσουν τον σύλλογο του Μάντσεστερ να δώσει τον παίκτη, στον αντίπαλο τους στην Premier League και όχι αλλού.

Ο Αλέξις Σάντσες, μπορεί να έχει ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιο του με την Άρσεναλ, ωστόσο δεν έχει δείξει σημάδι ότι θέλει να εντείνει την παραμονή του στο «Emirates».

Ο προπονητής του, Αρσέν Βενγκέρ, τόνισε ότι «δεν ζήτησε να φύγει. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπορεί να πάρει τον Σάντσες, οπότε θα κινηθούν για τον Νεϊμάρ. Το έχω ξεκαθαρίσει εδώ και λίγες φορές, ο Αλέξις Σάντσες δεν είναι προς πώληση!».

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x