Stoiximan Super League

Σάντσεθ: «Ηρθα σε σπουδαία ομάδα»

Ο Καταλανός αμυντικός μιλάει στη Marca με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για τη μεταγραφή του Σέρχιο Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό, μετά τη συνάντηση του Καταλανού με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο στα γραφεία της ΠΑΕ. Η ισπανική Marca αναφέρεται με εκτενές ρεπορτάζ στον 29χρονο και στην απόφασή του να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά, οι Ισπανοί γράφουν:

«Ο πρώην αμυντικός της Μάλαγα Σέρχιο Σάντσεθ, θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στην Αθήνα όπου περνάει ιατρικά τεστ με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται την Τρίτη. Η υπογραφή των συμβολαίων καθυστέρησε, καθώς ο Σάντσεθ περίμενε να δει τι θα γίνει με την πολιτική κατάσταση στην Αθήνα, με τον παίκτη να έχει αμφιβολίες τις οποίες τις ξεπέρασε και δέχτηκε τελικά τους όρους της ομάδας.

Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής θα υπογράψει το συμβόλαιό του την Τρίτη το πρωί και θα μεταβεί στην Ολλανδία για να μπει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Πριν δεχτεί την προσφορά των πράσινων ο Σάντσεθ είχε πρόταση την οποία απέρριψε από την Μπεσίκτας».

Παράλληλα, στο εν λόγω Μέσο και η πρώτη δήλωση του Σάντσεθ, μετά την απόφασή του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό: «Είναι μια σπουδαία ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη, που παίζει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x