Champions League

Σαλίνο για Μαρινάκη: «Όνειρό του να πάει τον Ολυμπιακό ψηλά»

Το εγκώμιο του Βαγγέλη Μαρινάκη έπλεξε ο Λεάντρο Σαλίνο μιλώντας σε πορτογαλικό ΜΜΕ ενόψει του αποψινού αγώνα του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το πάθος του με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Λεάντρο Σαλίνο σε συνέντευξή του σε πορτογαλικό ΜΜΕ.

«Ο πρόεδρος είναι πάντα παρών, ιδιαίτερα στα σημαντικά ματς όπως αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πηγαίνει στα αποδυτήρια και μιλάει στους παίκτες για να τους ενθαρρύνει. Όνειρο του είναι να πάει την ομάδα όσο πιο μακριά γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μια από τις στρατηγικές του είναι να αγοράζει παίκτες με μεγάλα ονόματα. Είναι αυτό που θέλει και ο κόσμος επίσης. Ο πρόεδρος είναι και πολύ οπαδός», ανέφερε και συνέχισε μιλώντας για σημερινό ματς:

«Είναι πολύ δύσκολο οι ομάδες να πηγαίνουν σ’ αυτό το γήπεδο. Η ατμόσφαιρα είναι φοβερή. Οι κερκίδες είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Σου ανεβαίνει το... αίμα στο μάτι όπως λένε στη Βραζιλία. Θα είναι δύσκολο ματς για τη Σπόρτινγκ, τα πρώτα λεπτά –ειδικά- θα είναι περίπλοκα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x