Euro 2024

Σάμαρης: «Ήταν κρίμα. Σήμερα ήμασταν ΕΘΝΙΚΗ»

Παρότι αναγνώρισε πως το Βέλγιο άξιζε να σκοράρει, ο Ανδρέας Σάμαρης τόνισε πως η Εθνική είχε την εικόνα που έπρεπε και μπορούσε να φύγει με το «διπλό» απ’ τις Βρυξέλλες.

Σκασμένος μετά την ισοπαλία στο Βέλγιο ήταν ο Ανδρέας Σάμαρης. Ο μέσος της Μπενφίκα μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Στον δρόμο για το Μουντιάλ» αναφέρθηκε στην θετική εικόνα της ομάδας και τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει πλέον να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Βοσνίας.

«Σίγουρα το πιστεύαμε αλλά κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη. Ακόμη και με δέκα ανταποκριθήκαμε. Ήταν προφανές ότι ήταν ένα παιχνίδι σκοπιμότητας απέναντι σε μια ομάδα που είναι πρώτη στο FIFA Ranking. Τα καταφέραμε δεν αφήσαμε το Βέλγιο να κάνει τόσες πολλές φάσεις. Αφού φτάσαμε μέχρι το 89’΄ήταν κρίμα, παρότι το άξιζε το Βέλγιο.

Έχουμε κάνει μια ανάλογη εμφάνιση με την Ολλανδία σε φιλικό. Είχαμε την ίδια ποιότητα στην κυκλοφορία. Είναι καλύτερο το δικό μας αποτέλεσμα εδώ σε σχέση με τους Βόσνιους. Θεωρώ πως έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, όμως πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα στην Βοσνία».


Για το ποιος ήταν ο πρώτος στόχος όταν ανέλαβε ο Σκίμπε: «Να παρουσιάσουμε την εικόνα του Μουντιάλ. Μια οικογένεια που θα πεθαίνει ο ένας για τον άλλο και θα φαίνεται στο γήπεδο. Κόντρα στην Ολλανδία φάνηκε. Άργησε να συμβεί, όμως συνέβη. Η σημερινή είναι η εικόνα της Εθνικής κι ελπίζω να είμαστε έτσι και στην συνέχεια. Είναι δεδομένο “το αγώνα με τον αγώνα”. Στόχος μας είναι η Ρωσία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x