Πορτογαλία

Σάμαρης και Ζέκα συμφωνούν για Ομάρ

Στο «στόχαστρο» της Μπενφίκα βρίσκεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο πορτογαλικός Τύπος ζήτησε την άποψη του Ανδρέα Σάμαρη και του Κάρλος Ζέκα.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Μάξι Περέιρα για το δεξί άκρο της άμυνας της Μπενφίκα, η οποία παράλληλα φέρεται να εξετάζει επίσης τους Μάριο Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Χαβιέρ Μανκίγιο (Λίβερπουλ).

Ο πορτογαλικός Τύπος, θέλοντας να γνωρίσει καλύτερα τον διεθνή μπακ-χαφ του Ολυμπιακού, ζήτησε την άποψη του Ανδρέα Σάμαρη και του Κάρλος Ζέκα.

«Δεν έχω επαφές μαζί του αλλά τον γνωρίζω. Κάναμε κάποιες προπονήσεις στον Ολυμπιακό αλλά ποτέ δεν καταφέραμε να παίξουμε μαζί γιατί εγώ μετά από λίγο μετακόμισα στην Μπενφίκα. Είναι καλός χαρακτήρας και παίκτης», τόνισε ο Έλληνας μέσος στη Record και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είπε στο ίδιο Μέσο:

«Είναι καλός παίκτης, νεαρός, γρήγορος, αρκετά γρήγορος, δυνατός και είναι το ίδιο καλός στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Νομίζω θα αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή για την Μπενφίκα. Είναι δύσκολο να βρεις έναν παίκτη με τα ίδια χαρακτηριστικά του Μάξι Περέιρα, αλλά νομίζω ότι θα αποτελέσει μια πολύ καλή λύση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x