Ισπανία

Σαμπάολι: «Δεν έχω ιδέα τι λέγεται για Μπαρτσελόνα»

Ο Χόρχε Σαμπάολι μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το ματς της Σεβίλλης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και δήλωσε άγνοια για τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα.

Απ’ την στιγμή που ο Λουίς Ενρίκε γνωστοποίησε πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, τα σενάρια για τον διάδοχό του δίνουν και παίρνουν. Ένας απ’ τους πιθανούς υποψηφίους –σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο- είναι και ο Χόρχε Σαμπάολι της Σεβίλλης, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Ωστόσο, μετά το ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (του επίσης υποψηφίου για την Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε), ο Αργεντίνος προπονητής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Προπονητής στην Μπαρτσελόνα; Αυτή η ερώτηση δεν έχει απάντηση γιατί δεν υπάρχει!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 56χρονος κόουτς, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχω ιδέα για το τι λέγεται, δεν έχει λογική να γίνονται τέτοιες συζητήσεις στη μέση της σεζόν».

Σε ό,τι αφορά την πιθανή ανανέωση της συνεργασίας του με τη Σεβίλλη, ο Σαμπάολι ανέφερε πως «δεν έχω συναντηθεί ακόμα με εκπροσώπους της ομάδας, όμως υπάρχει η διάθεση να συμβεί κάτι τέτοιο».

Τέλος, ο κόουτς των Σεβιγιάνων μίλησε για την δύσκολη νίκη με 1-0 ενάντια στην Αθλέτικ Μπιλμπάο λέγοντας πως «έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα ακόμα, το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

Επιμέλεια: Γιάννης Πολιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x