Super League 2

Σαν έτοιμη από καιρό…

Σύσκεψη για το γήπεδο χθες στην ΑΕΚ, που κάνει τα πάντα προκειμένου να είναι έτοιμη για έργα στο οικόπεδο μόλις πάρει το πράσινο φως. Ίσως και την άλλη εβδομάδα εξελίξεις. Προχωρούν τα μεταγραφικά.

Νέα σύσκεψη των κορυφαίων στελεχών της ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου έγινε χθες. Η πλευρά της «Ένωσης» είναι σε καθημερινή επαφή με το αρμόδιο Υπουργείο στέλνοντας τα απαιτούμενα έγγραφα και απαντώντας σε κάθε πιθανή απορία, ενώ έχει στείλει τα συμπληρωματικά στοιχεία που ζητήθηκαν από την πλευρά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας αναμένοντας και τις δικές του παρατηρήσεις.

Στο μεταξύ, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν την τυπική έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για να την προσθέσουν στο φάκελο για την οικοδομική άδεια. Το αργότερο μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού θα αρχίσει ο καθαρισμός του οικοπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε να προετοιμαστεί για την τοποθέτηση των μηχανημάτων, τη μετατροπή του χώρου σε εργοτάξιο και να αρχίσουν-επιτέλους-οι εργασίες «ανέγερσης» του γηπέδου.

Προχωρά το πλάνο…

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ προχωρά και αυτό θα συνεχιστεί, ακόμη και στη διάρκεια των play offs από τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, χωρίς όμως ιδιαίτερη προβολή των κινήσεων της «Ένωσης». Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας φέρεται να έχει εντοπίσει στόχους σε τέρμα, στόπερ και φορ, που είναι και οι πιο προχωρημένες περιπτώσεις. Ειδικά για τον επιθετικό, Ράφικ Τζεμπούρ, Ορλάντο Σα και Κρισλάν είναι στο προσκήνιο, με τον πρώτο να έχει το ατού πως είναι ελεύθερος και έρχεται... τρέχοντας, ενώ για τους άλλους υπάρχει ανταγωνισμός και μεγαλύτερο κόστος.

Μπάλα και δείπνο

Φιλικό με τον Αχαρναϊκό στις 17:00 περιλαμβάνει το σημερινό μενού. Αμέσως μετά, από τα Σπάτα όλο το τιμ θα μεταφερθεί σε χώρο όπου θα παραθέσει δείπνο στην ομάδα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x