Stoiximan Super League

«Σαν να έπαιζαν στο χωριό τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ»

Για έλλειψη πάθους και διάθεσης κατηγόρησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Καραμπάγκ ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Μιχάλης Λεοντιάδης.

Αδιαφορία διέκρινε στο παιχνίδι των παικτών του ΠΑΟΚ απέναντι στην Καραμπάγκ ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Μιχάλης Λεοντιάδης.

«Ήταν αδιάφοροι με την Καραμπάγκ. Σαν να μην ήθελαν το ματς. Σαν να έπαιζαν στο χωριό τους. Σαν να μην τρέχει τίποτα. Αυτό είναι που με τρελαίνει. Η αδιαφορία. Στο πρώτο ημίχρονο με πήρε ο ύπνος. Πρώτη φορά είδα όλους και τη Θύρα 1, τους επίσημους να φωνάζει για να ανέβει η ομάδα», δήλωσε στον Arena FM.

«Δε γίνεται να παίρνετε τα εκατομμύρια και να μην τρέχετε καν. Από φυσική κατάσταση ήμασταν μηδέν. Δε γίνεται να θέλουμε τόσο το ματς και να μην τρέχουμε εμείς αλλά αυτοί. Δεν μπορεί σε άλλα ματς να τρέχουν και σε άλλα να είναι έτσι. Ο προπονητής πρέπει να τους αλλάξει νοοτροπία. Πού είναι ο Χαρίσης, ο Πέλκας; Πρέπει να κάνουν τάκλιν, να παθιάζονται! Ο Κλάους τώρα δεν μπορεί. Δεν μπορεί, πώς το λένε! Ας τον ξεκουράσει επιτέλους», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x