Europa League

Σανζάρ: «Ομάδα θρύλος ο ΠΑΟΚ αλλά… ας μην κάνουμε προβλέψεις»

Ο τεχνικός της Ολιμπίκ Ντόνετσκ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ όμως τόνισε πως η ομάδα του έχει ελπίδες πρόκρισης.

Στο δύσκολο έργο της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ρόμαν Σανζάρ. Ο τεχνικός της Ολιμπίκ Ντόνετσκ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το πρώτο ματς στο Κίεβο, αναφέρθηκε στην ανωτερότητα του «δικέφαλου του Βορρά» όμως τόνισε πως η ομάδα του έχει ελπίδες πρόκρισης.

«Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα θρύλος κι εμείς θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο σε ένα δύσκολο και περίπλοκο παιχνίδι για εμάς».

Για το τι ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Το πιο δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ, είναι η επιθετική του γραμμή. Υπάρχει ο Πρίγιοβιτς, υπάρχει ο Κάμπος και ο Μάτος, τον οποίο τον γνωρίζουμε. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ και για τα γκολ που πετυχαίνει, αλλά και για τις ασίστ».

Για το αν μπορεί η ομάδα του να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα υψηλού επιπέδου με τεράστια εμπειρία, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί; Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε προβλέψεις. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Είχαμε κι εμείς αλλαγές, ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή, οπότε καλύτερα αν μην κάνουμε προβλέψεις».

Για την κατάσταση της ομάδας του: «Έφυγαν κάποιοι δυνατοί παίκτες, αλλά τους αντικαταστήσαμε με καλούς παίκτες και είμαι χαρούμενος που βλέπω τους καινούργιους μας παίκτες, που είναι νέοι και ανταποκρίνονται και παρά τα λάθη που έκαναν είμαι σίγουρος για τους παίκτες και την ομάδα μου».
Για το αν μίλησαν με κάποιον από την Ελλάδα: «Όχι δεν μίλησα με κανέναν Ουκρανό που έπαιξε στην Ελλάδα. Παρακολούθησα όσα γράφονται στα μέσα. Έχω δικές μου παρατηρήσεις για τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι του και σε αυτές στηρίζομαι».

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει στο Κίεβο: «Χωρίς αμφιβολία είναι δύσκολο να παίζουμε μακριά από το σπίτι μας, να παίζουμε στο Κίεβο. Τρία χρόνια τώρα είναι κάτι που το έχουμε συνηθίσει. Ο κόσμος μας, μας βοηθάει πολύ. Θα θέλαμε παραπάνω στήριξη, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για το πως αξιολογεί την Ολιμπίκ, βάσει την δύο αγώνων που έδωσε η ομάδα του:
«Βεβαίως μελετήσαμε τα δύο παιχνίδια μας. Δεν είμαι 100% ικανοποιημένος, αλλά έγιναν πολλές αλλαγές, ήρθα νέοι σε ηλικία παίκτες και είναι δύσκολο να χτίσουμε γρήγορα την ομάδα. Η ψυχολογία μας είναι καλή και το κλίμα εντός ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά όχι στην καλύτερη που μπορούμε».

Για το σχέδιο του: «Υπάρχει το σχέδιο β, αλλά δεν είναι το καλύτερο. Δεν στηριζόμαστε σε αυτό. Θέλουμε να παίξουμε δυναμικά, να μην φέρουμε το ματς στα πέναλτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x