Ισπανία

Σαούλ: «Η επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα θα πιέσει τον Γκριεζμάν»

Η επιστροφή του Ντίεγκο Κόστα στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα πιέσει τους επιθετικούς της και κυρίως τον Αντουάν Γκριεζμάν, σύμφωνα με όσα είπε ο Σαούλ Νίγκεθ.

Ευεργετικά θα λειτουργήσει για την γραμμή κρούσης της Ατλέτικο Μαδρίτης η επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα, καθώς θα πιέσει τους επιθετικούς της ομάδας και περισσότερο τον Αντουάν Γκριεζμάν, όπως δήλωσε στο «Deportes Cuatro TV» ο Σαούλ Νιγκέθ.

«Η επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα θα κάνει καλό σε όλους. Σίγουρα θα πιέσει τους επιθετικούς μας και κυρίως τον Γκριεζμάν», ανέφερε ο 22χρονος μέσος.

Ο 26χρονος Γάλλος επιθετικός έχει ξεκινήσει μέτρια την χρονιά καθώς σε 5 συμμετοχές έχει σημειώσει 2 τέρματα.

Όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του ο διεθνής Ισπανός, συμπλήρωσε: «Αν υπογράφεις μέχρι το 2026, σημαίνει ότι το θες. Μπορώ ακόμα να γίνω καλύτερος και θα δώσω τα πάντα για να το κάνω. Το κλαμπ αναπτύσσεται και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είναι σαν οικογένεια. Και έχω τους γονείς μου, τα αδέρφια μου, φίλους, ένα σύντροφο που μου δίνει τρομερή σταθερότητα. Έχω τα πάντα στην ζωή μου τώρα.»

Ο 22χρονος Ισπανός βρίσκεται στους «ροχιμπλάνκος» από το 2011 και έχει αγωνιστεί σε 155 αγώνες πετυχαίνοντας 22 γκολ. Την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 7 συμμετοχές χωρίς τέρματα.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x