Αγγλία

Σάρι: «Έτσι θα δώσεις κίνητρο στον Αζάρ... Ελευθερία και διασκέδαση»

Μεγαλύτερο κίνητρο για το παιχνίδι του Αζάρ είναι να το διασκεδάζει και να νιώθει ελεύθερος, όπως δήλωσε ο Μαουρίτσιο Σάρι σε συνέντευξή του στο «Sky Sports».

Ο Μαουρίτσιο Σάρι γνωρίζει το πως ένας προπονητής πρέπει να διαχειρίζεται τον Εντέν Αζάρ και το αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην αγγλική ιστοσελίδα «Sky Sports». Αυτό είναι η ελευθερία και η διασκέδαση...

«Είναι εύκολο να τονώσεις τον Αζάρ, αρκεί να τον αφήνεις να διασκεδάζει...», τόνισε ο τεχνικός της Τσέλσι, θέτοντας ως στόχο την επίτευξη 40 γκολ από τον Βέλγο άσο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο 59χρονος κόουτς των «μπλε» μίλησε για την απλότητα του 27χρονου φορ, τονίζοντας πως απλά πρέπει να τον αφήνεις ελεύθερο: «Είναι πολύ εύκολος και δεν χρειάζεται συγκεκριμένες στρατηγικές αντιμετώπισης. Δεν επηρεάζεται από τα μέσα ενημέρωσης και από το τι συμβαίνει γύρω του. Όσο διασκεδάζει, τόσο καλύτερα παίζει. Και αγαπά να παίζει ποδόσφαιρο».

Παρά το γεγονός ότι ο Βέλγος δεν χρειάζεται ειδική μεταχείριση, ο Σάρι υπογράμμισε: «Παρόλα αυτά χρειάζεται να θέτεις σημαντικούς στόχους για σημαντικούς παίκτες. Ο Εντέν μπορεί να βελτιωθεί αν γίνει λίγο πιο επιθετικός και δώσει τον καλύτερο εαυτό του».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x