Γενικά

Σαρώνει στις μεταγραφές ο Στραματσόνι στη Σπάρτα Πράγας

Φορτώνει –αλά Παναθηναϊκός- με μεταγραφές τη Σπάρτα Πράγας ο Αντρέα Στραματσόνι. Προτού καν τελειώσει ο Ιούνιος, ο Ιταλός έχει πάρει επτά παίκτες και φουλάρει για τον όγδοο.

Τα δύο τελευταία αποκτήματα του Στραματσόνι ήταν σήμερα ο Σέρβος εξτρέμ Σρέτζιαν Πλάβσιτς από τον Ερυθρό Αστέρα με 1,7 εκατ. ευρώ και ο Ισραηλινός εξτρέμ Ταλ Μπεν Χαΐμ από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 2,9 εκατ. ευρώ (συν 1 εκατ. ευρώ ετησίως ο παίκτης)!

Μάλιστα, η μεταγραφή του Μπεν Χαΐμ αποτελεί ρεκόρ, αφού είναι η ακριβότερη στην ιστορία της τσεχικής λίγκας!

Όσο για τον Πλάβσιτς τον έκλεψε μέσα από τα χέρια της Σέλτικ. Για την ιστορία, μάνατζερ του 21 ετών Σέρβου είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Ιγκόρ Γκλούστσεβιτς.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Στραματσόνι είχε πάρει ελεύθερο τον 34χρονο Αυστριακό φορ Μαρκ Γιάνκο (που την τελευταία διετία έπαιζε στη Βασιλεία), τον Σλοβάκο αμυντικό Λούκας Στέτινα από την Ντούκλα Πράγας με 1 εκατ. ευρώ, τον Βόσνιο χαφ Έλνταρ Σίβιτς από την Σλοβάτσκο με 800.000, τον Σέρβο μέσο Βουκαντίν Βουκαντίνοβιτς από τη Ζλιν με 600.000 και τον Σλοβάκο γκολκίπερ Μάρτιν Ντουμπράβκα ελεύθερο από τη Σλόβαν Λίμπερετς.

Την ολοκλήρωση αυτών των μεταγραφών ανέλαβε ο Λεωνίδας Βόκολος τον οποίο πήρε μαζί του ο Στραματσόνι στη Σπάρτα Πράγας ως τεχνικό διευθυντή.

Επόμενος στόχος του Στραματσόνι είναι ένας παίκτης που είχε επιχειρήσει να πάρει στον Παναθηναϊκό, ο στόπερ της Ουντινέζε Τομάς Ερτό, ο οποίος κοστίζει γύρω στα 3 εκατ. ευρώ.

Στην Ιταλία θεωρούν δεδομένο το deal, οπότε ο Ερτό αναμένεται να είναι η όγδοη μεταγραφή του «Στράμα» στη Σπάρτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x