Κύπρος

Σάρωσε τον Ερμή η Νέα Σαλαμίνα

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν το Νέα Σαλαμίνα- Ερμής Αραδίππου, αφού η πρώτη σάρωσε 4-1 εντός έδρας της ομάδα της Λευκωσίας και μείωσε στο -1 στη δεύτερη θέση, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ Κύπρου.

Η Νέα Σαλαμίνα σάρωσε 4-1 εντός έδρας τον Ερμή Αραδίππου για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος και πλησίασε στο -1 στη δεύτερη θέση την πρωτοπόρο αντίπαλό της στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που θεωρείται βέβαιο πως θα συμβεί, με αμφότερες να διεκδικούν την πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας, κάτι που αναμένεται να κριθεί τις τελευταίες αγωνιστικές.

Στο 6’, ο Μακρίεφ βρέθηκε μόνος στην περιοχή του Στυλιανού και έγραψε το 1-0. Στο 16’, ο Εγγλέζου έκανε το δυνατό σουτ, ο Στυλιανού δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Μακρίεφ πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 2-0.

Στο 60’, ο Ερμής κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Μάτσι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρτσίνιουκ και έγραψε το 2-1. Στο 74’, ο Ντουντού, έπειτα από όμορφη συνεργασία με τον Μπεμπέ, έγραψε το 3-1. Στο 92’, ο Τσαμπούρης εκτέλεσε φάουλ και ο Κούσουλος μόνος του στο δεύτερο δοκάρι σημείωσε το τελικό 4-1.


Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Τσίνα, Τσαμπούρης, Γκράτσι, Άντονιτς, Κούσουλος, Σκοπελίτης, Μπεμπέ, Εγγλέζου, Μπριζίτο, Μακρίεφ

Ερμής: Στυλιανού, Ντε Μέλο, Αρτάμπε, Μαρτσίνιουκ, Μπάουμαν, Ντε Βρίσε, Μασίνουα, Παγιές, Αλεξίου, Χριστοφή, Ψάλτης


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x