Κύπρος

Σάρωσε τον Ερμή ο ΑΠΟΕΛ

Ένας εντυπωσιακός ΑΠΟΕΛ σάρωσε τον Ερμή Αραδίππου 4-0 στη Λευκωσία σε εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας του κυπριακού πρωταθλήματος και πλησίασε στο -6 από την κορυφή με δυο ματς λιγότερα.

Ο ΑΠΟΕΛ σάρωσε 4-0 τον Ερμή Αραδίππου στη Λευκωσία σε εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας του κυπριακού πρωταθλήματος και βρέθηκε από την τρίτη θέση στο -6 από την κορυφή και την ΑΕΚ, έχοντας δύο ματς λιγότερα από την ομάδα της Λάρνακας.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο +4 από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Στο 8’, ο Αλωνεύτης βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Παναγή. Στο 39’, ο Ποτέ έγραψε το 0-1 από κοντά.

Στο 52’, ο Ρουέδα έδωσε στον Αντωνίου, αυτός στην περιοχή έκανε το γύρισμα για τον Αλωνεύτη και αυτός έκανε το 0-2. Στο 88’, ο Λάγο βρέθηκε μόνος στην περιοχή και έκανε το 0-3. Στο 89’, ο Μοράις έκανε το πλασέ, ο Παναγή έσωσε, ο Αντωνίου πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-4.


Ερμής (Μιλόγεβιτς): Παναγή, Ψάλτης, Ιμερέγκοφ, Χριστοφή (70' Αριστοτέλους), Ζακάρια, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Κωνσταντίνου (59' Σανδραβέλης), Πατσέκο, Τσίνα, Αλεξίου (45' Τσούμου)

ΑΠΟΕΛ (Δώνης): Παρασκευάς, Λάγο, Αντωνίου, Ρουέδα, Καρλάο, Μερκής, Μοράις, Βινίσιους, Εμπεσίλιο (77' Μπερτόλιο), Αλωνεύτης (71' Ορ), Ποτέ (71' Ντε Καμάργκο)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x