Europa League

Σαρωτική Μπρόντμπι με «τεσσάρα» πριν τη Λεωφόρο! (video)

Με τον Τεέμο Πούκι να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα, η Μπρόντμπι συνέτριψε 4-0 την Σοντερίσκε, πέντε ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Με τον Φινλανδό στράικερ της να σημειώνει δύο τέρματα και να φτάνει έτσι τα έξι στο πρωτάθλημα, η Μπρόντμπι είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στη Σοντερίσκε, την οποία συνέτριψε με 4-0. Πολύ καλός ο Γερμανός Μουχτάρ, μέσα στις φάσεις ο Χιουλσάγκερ.

Στο 9’ σέντρα του Πούκι σε αντεπίθεση βγάζει σέντρα, ο Χιουλσάγκερ πιάνει πλασέ στην κίνηση, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ. Στο 14΄ σουτ του Μουχταρ λιγο έξω από τη εστία. Σουτ του Γιόχαν Λάρσον μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 21’ ο Πούκι βρίσκει τον Μουχτάρ με το σουτ του να κόβεται την τελευταία στιγμή. Στο 27’ ο Μοκχτάρ σε άλλο ένα σουτ άουτ, ενώ στο 31’ ο Πίρι σουτάρει, ασθενής απόκρουση του Σκέντερ και ο Πούκι από κοντά το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Χέρμανσον έκανε δύο τα τέρματα της Μπρόντμπι με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Νόργκααρντ στο πρώτο δοκάρι προς τα πίσω, εκεί που ο Ισλανδός ήταν τελείως αφύλακτος, σκόραρε κι επί της ουσίας καθάρισε το παιχνίδι.

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και μετά από σέντρα του Χιουλσάγκερ, ο Βίλτσεκ με ένα γλυκό πλασέ με τη μία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 54'. Το 4-0 ήρθε με το 6ο τέρμα του Τεέμο Πούκι στο πρωτάθλημα, όταν ο Μουχτάρ και ο Λάρσον κέρδισαν τις κόντρες, ο Φινλανδός ξεμαρκαρίστηκε και με ξερό σουτ με το δεξί έγραψε το 4-0 στο 70'.

Μπρόντμπι: Ρένοβ, Ρέκερ, Λάρσον, Χέρμανσον, Κρόνε, Νόργκααρντ (59’ Όστιν), Χιουλσάγκερ, Μουχτάρ (77’ Γιάκομπσεν), Πίρι, Πούκι, Βίλτσεκ (70’ Ουρένια)

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης εδώ:


Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x