Αγγλία

Σβαϊνστάιγκερ: «Δεν ήρθα μόνο λόγω Φαν Χάαλ»

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει για τον Λουίς Φαν Χάαλ ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν πήρε την απόφαση να φύγει από την Μπάγερν για τη Γιουνάιτεντ λόγω του Ολλανδού τεχνικού.

Την πίστη του ότι με τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν στο παρελθόν, εξέφρασε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

Ο Γερμανός κεντρικός χαφ που πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τη σιγουριά της Μπάγερν Μονάχου προκειμένου να δοκιμάσει νέες προκλήσεις με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους ενώ μίλησε και για τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να μετακομίσει.

«Είμαι αισιόδοξος ότι υπό την ηγεσία του Λουίς Φαν Χάαλ είναι πιθανό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπει σε μια νέα εποχή. Ίδια με της Μπάγερν», τόνισε στην «Bild» ο Γερμανός και συνέχισε:

«Αυτό είναι και το στοιχείο που αποτελεί και κίνητρο για μένα. Μπορώ να υποσχεθώ να δώσω τα πάντα και με την εμπειρία μου να βοηθήσω να φτάσουμε το επίπεδο της Ρεάλ, της Μπάγερν και της Μπαρτσελόνα.

Σίγουρα, ξέροντας το πώς δουλεύει ένας προπονητής, μπορεί να κάνει μια απόφαση ευκολότερη. Αλλά ο κυριότερος λόγος που ήρθα στην ομάδα είναι η ίδια η ομάδα», ανέφερε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x