Champions League

«Σβηστά» η Σίτι στους ομίλους, με «εξάρα» η Γκλάντμπαχ!

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League η Γκλάντμπαχ επικρατώντας 6-1 της Γιουνγκ Μπόις! Χωρίς πρόβλημα και η Σίτι τη Στεάουα, επικρατώντας 1-0 των Ρουμάνων.

Την εύκολη υπόθεση που είχαν διαμορφώσει από τα πρώτα τους παιχνίδια επιβεβαίωσαν Μάντσεστερ Σίτι και Γκλάντμπαχ κόντρα σε Στεάουα Βουκουρεστίου και Γιουνγκ Μπόις αντίστοιχα και θα βρίσκονται στην κληρωτίδα των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα σε ένα ματς που είναι πολύ πιθανόν να αποτέλεσε και το τελευταίο στην καριέρα του Τζο Χαρτ με τη Μάντσεστερ Σίτι, επικράτησε 1-0, χρησιμοποιώντας πολλούς αναπληρωματικούς, με τον Καταλανό να επιθυμεί να δοκιμάσει διάφορα πρόσωπα και σχήματα στην ομάδα του.

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Φάμπιαν Ντελφ στο 56', όταν έπειτα από ωραία συνεργασία των Ιχεανάτσο και Χέσους Νάβας, πήρε την κεφαλιά στην... καρδιά της περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό όπως αποδείχθηκε αποτέλεσμα.



Τυπική διαδικασία ήταν και για την Γκλάντμπαχ το δεύτερο ματς κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, αφού μετά το 1-3 στην Ελβετία, φιλοδώρησε με έξι γκολ (6-1) την ομάδα του Άντι Χέτερ και πανηγυρικά επιστρέφει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σκόρερ για τους Γερμανούς ήταν μόλις δύο παίκτες, καθώς Αζάρ και Ράφαελ πέτυχαν χατ-τρικ, παίρνοντας την ομάδα στην... πλάτη τους.

Μάντσεστερ Σίτι-Στεάουα Βουκουρεστίου 1-0
(56' Κλάασεν)

Γκλάντμπαχ-Γιουνγκ Μπόις 6-1
(9’, 64’, 84’ Αζάρ, 33’, 40’, 77’ Ράφαελ – 79’ Ράβετ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x