Stoiximan Super League

«Σβήστηκε» η ποινή του Πανιωνίου

Έχοντας τη στήριξη του κόσμου του θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς σβήστηκε η ποινή για κεκλεισμένων των θυρών και μειώθηκε το πρόστιμο.

Σβήστηκε η ποινή που κουβαλούσε ο Πανιώνιος από την περυσινή σεζόν για μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, όπως ενημέρωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ και παράλληλα μειώθηκε το χρηματικό πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.

Αρχικά, γνωστοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη ότι είναι πιθανό να αγωνιστεί η ομάδα της Νέας Σμύρνης χωρίς κόσμο στην πρώτη αγωνιστική της Super League (στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δηλαδή) και ότι δεν θα μεταφερθεί η ποινή στο πρώτο της ματς για τη φετινή σεζόν, που είναι τυπικά η τρίτη του νέου πρωταθλήματος. Ωστόσο, θα έχει κόσμο και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Πανιώνιος.

Η ανακοίνωση

Mετά από νομικές ενέργειες της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, δια του δικηγόρου της Πέτρου Καϊμακάμη, εξαφανίσθηκε με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα, η ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές και μειώθηκε σημαντικότατα η επιβληθείσα χρηματική ποινή.

Έτσι, οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, θα μπορέσουν με μαζική προσέλευση να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα στη Ν.Σμύρνη την Σάββατο 10-9-2016, 18:15, με τον Αστέρα Τρίπολης, βοηθώντάς τον να σημειώσει την πρώτη επιτυχία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της περσινής σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x