Stoiximan Super League

Σε ανοιχτή γραμμή με Αραούχο, ρίχνει γέφυρες ο Ντίντακ

Ο Σέρχιο Αραούχο παραμένει σε επαφή με την ΑΕΚ που διατηρεί ακέραιες ελπίδες για την επιστροφή του, την ώρα που ο Ντίντακ ρίχνει γέφυρες για να αποδεσμευτεί.

Το σίριαλ απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο φαίνεται πως θα απασχολήσει την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Και φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο πως δεν ακούγεται το παραμικρό για την απόκτηση άλλου φορ, παρότι είναι σαφές από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν πως η «Ένωση» έχει πρόβλημα στο εύκολο γκολ.

Ο Αργεντινός φορ δεν έχει το ρόλο που επιθυμεί στη Λας Πάλμας, καθώς πέραν του ότι προορίζεται ως τρίτη επιλογή για την επίθεση, στο χθεσινό φιλικό με την Κάντιθ χρησιμοποιήθηκε ως αριστερός ακραίος επιθετικός. Όλα αυτά αυξάνουν τη… νοσταλγία του για την Ελλάδα και την ΑΕΚ, όπου ήταν αναμφισβήτητα η πρώτη επιλογή για τη θέση του σέντερ φορ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη και ελπίζουν πως θα καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους, έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Στο μεταξύ, ο Ντίντακ Βιλά ρίχνει γέφυρες με την ΑΕΚ. Όχι φυσικά για να επιστρέψει (αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θέλει ούτε να τον βλέπει), αλλά για να κερδίσει με κάποιον συναινετικό τρόπο την ελευθερία του. Χθες υπήρχαν διαρροές στα ρεπορτάζ της Εσπανιόλ περί συμφωνίας, που όμως διαψεύστηκαν από την «Ένωση» η οποία δεν θα αποδεσμεύσει έτσι εύκολα έναν ποδοσφαιριστή που θεωρεί πως της φέρθηκε αντιεπαγγελματικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x