Stoiximan Super League

Σε ανοιχτή γραμμή με Κάλιαρι για Ιμπάρμπο, τα δεδομένα για Ουακάσο

Σε ανοιχτή επικοινωνία με την Κάλιαρι συνεχίζει να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός προκειμένου να βρεθεί φόρμουλα απόκτησης του Βίκτορ Ιμπάρμπο – Τι περιμένει το «τριφύλλι» για να κλείσει τον Ουακάσο.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Κάλιαρι προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή για την απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού από τον ιταλικό σύλλογο.

Παρά τα ρεπορτάζ των Ιταλών περί δεδομένης συμφωνίας με την ομάδα της Σαρδηνίας, κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται, τη στιγμή που από τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνονται οι συνεχείς διαπραγματεύσεις, αλλά όχι και η συμφωνία. H υπόθεση της απόκτησης του Κολομβιανού φορ παραμένει ακόμα ανοιχτή.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Μουμπάρακ Ουακάσο που έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τη Ρούμπιν Κάζαν, από πλευράς «τριφυλλιού» διαψεύδεται επίσης οποιαδήποτε συμφωνία για την οριστικοποίηση της μεταγραφής, τονίζοντας ότι η υπόθεση θα προχωρήσει μόνο αν και εφόσον ο Γκανέζος εξασφαλίσει την ελευθερία του από τον ρωσικό σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x