Stoiximan Super League

Σε απολογία όλοι οι παίκτες της Βέροιας!

Ακόμα πιο έντονο γίνεται το πρέσινγκ Ανδρεάδη στην υπόθεση του Ολυμπιακός-Βέροια. Μετά την αθώωση των εμπλεκομένων από τη Λίγκα, ο ανακριτής απαγγέλλει κατηγορίες σε όλους όσους έπαιξαν στο β’ μέρος.

Διατεθειμένος να ρίξει φως σε κάθε σπιθαμή της υπόθεσης Ολυμπιακός-Βέροια του 2013 εμφανίζεται ο Γιώργος Ανδρεάδης.

Μπορεί η Σούπερ Λίγκα να έκρινε ότι δε συντρέχει λόγος να επιβληθούν κυρώσεις στην ομάδα της Ημαθίας και στους κατηγορούμενους για χειραγώγηση του αγώνα (Αρβανιτίδη-Λαναρή), ωστόσο ο ειδικός ανακριτής προχωρά σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος το θέμα.

Όπως γράφει λοιπόν το «Goal», από το γραφείο του θα παρελάσουν πλέον όλοι οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας που αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο του επίμαχου ματς, ώστε να τους απαγγελθούν κατηγορίες για «δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος».

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους Αμαραντίδη, Παυλίδη, Μπάρμπα, Ιωάννου, Σκαθαρούδη, Καλογέρη και Μάνο (σ.σ. οι τρεις τελευταίοι μπήκαν αλλαγή), ενώ εξαίρεση θα αποτελέσουν όσοι έχουν καταθέσει ήδη ενόρκως (ήτοι οι Καλαϊτζίδης, Γεωργέας και Καφές).

Κατόπιν τούτου, δημιουργείται η αντίφαση στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου να θεωρούνται όλοι καθαροί και στην τακτική δικαιοσύνη να κατηγορείται όλη η ομάδα της Βέροιας -από τον πρώην πρόεδρο και τον πρώην γενικό αρχηγό, μέχρι τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο επίμαχο ματς.

Σημειώνεται ότι οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν άμεσα να περνούν από το γραφείο του Ανδρεάδη (ενδέχεται και την Πέμπτη) και ένας-ένας θα παίρνουν προθεσμία για ν’ απολογηθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x