Stoiximan Super League

Σε αυτούς καταλήγει ο Κετσπάγια

Λίγες θέσεις παραμένουν υπό διεκδίκηση στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ΑΕΚ την Πέμπτη απέναντι στη Σεντ Ετιέν.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει περίπου ξεκάθαρη εικόνα για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ΑΕΚ την Πέμπτη απέναντι στη Σεντ Ετιέν (22:00) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Γεωργιανός προπονητής έχει καταλήξει στο 4-2-3-1 και «κλειδωμένες» είναι οι περισσότερες θέσεις του βασικού σχήματος. Ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Ντίντακ και τον Γκάλο σε ρόλο αριστερού και δεξιού μπακ αντίστοιχα, ενώ στόπερ θα είναι οι Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιος. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμόες και Γιόχανσον, με τον Μάνταλο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού χαφ και τον Μπαρμπόσα σε ρόλο ακραίου.

Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα ερωτηματικά, με τέσσερις παίκτες για τις εναπομείνασες θέσεις. Ο Αραβίδης με τον Βάργκας διεκδικούν τη δεύτερη θέση του ακραίου, χωρίς να αποκλείεται το σενάριο να παίξουν αμφότεροι, με τον πρώτο να πηγαίνει στην κορυφή της επίθεσης. Εφόσον προτιμηθεί η «Ένωση» να παίξει με κλασικό σέντερ φορ, ο Πέκχαρτ έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω αγωνιστικής ετοιμότητας με τον πολύ πιο έμπειρο Αλμέιδα να έρχεται από τον πάγκο.

Οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν σήμερα στα Σπάτα, μετά το χθεσινό ρεπό, και θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x