Κύπελλο Ελλάδας

Σε εξέλιξη η σύσκεψη-Όλα δείχνουν κανονική σέντρα στον τελικό

Από τις 13:30 είναι σε εξέλιξη στο Πανθεσσαλικό η κρίσιμη σύσκεψη για την τύχη του τελικού. Όλα δείχνουν πως το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα γίνει κανονικά.

Από ώρα σε ώρα αναμένουμε την οριστική απόφαση για την τύχη του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Από τις 13:30 βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πανθεσσαλικό η κρίσιμη σύσκεψη ανάμεσα σε όλους τους φορείς, ΕΠΟ, ΓΓΑ, αστυνομία και τις δύο ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα δείχνουν πως το παιχνίδι θα γίνει κανονικά και δεν θα υπάρξει αναβολή. Η αστυνομία αναμένεται να δώσει την έγκρισή της για τη διεξαγωγή του αγώνα και από εκεί κι έπειτα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Κώστας Βασιλειάδης, που είχε αρχικά αποφασίσει την αναβολή του τελικού, θα δεχτεί (έστω και με πολλές επιφυλάξεις) να ανάψει πράσινο για το παιχνίδι.

Όπως μετέδωσε από νωρίς ο ΣΠΟΡ FM 94,6, θα υπάρξει διπλή ταυτοποίηση των φιλάθλων κατά την είσοδό τους, με την τοποθέτηση αυτοκόλλητων στα εισιτήριά τους προκειμένου να καθίσουν στις αντίστοιχες θέσεις στις κερκίδες, ενώ τα εισιτήρια αυτά θα «τσεκαριστούν» και από ειδικά σκάνερ καθώς δεν υπάρχουν τουρνικέ στο γήπεδο.

Παράλληλα, ο Δήμος Βόλου έχει αποστείλει την άδεια λειτουργίας του γηπέδου στον υφυπουργό και δεσμεύεται πως οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν για εργασίες θα διευθετηθούν άμεσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x