Stoiximan Super League

Σε καλή κατάσταση ο Σισοκό-Τότε θα είναι έτοιμος

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό με την κατάσταση του Αλί Σισοκό που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από τους «ερυθρόλευκους». Πότε θα είναι έτοιμος ο Γάλλος αριστερός μπακ. Το ποσό της οψιόν του.

Ο Αλί Σισοκό υπέγραψε τη Δευτέρα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό που ανακοίνωσε λίγο μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γάλλο μπακ, που αποκτήθηκε δανεικός από την Άστον Βίλα μέχρι το καλοκαίρι.

Στην ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» δεν υπάρχουν λεπτομέρειες, όπως συνηθίζεται, αλλά σύμφωνα με την «Equipe» υπάρχει και οψιόν αγοράς που είναι ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό, ο 29χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος έκανε 12 συμμετοχές φέτος με τους «χωριάτες», είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, όπως φάνηκε από τα εργομετρικά, στα οποία υποβληθεί. Τη Δευτέρα έκανε ατομικό και αυτό θα συμβεί για κάποιες ημέρες ακόμη, διότι έχει τρεις μήνες να πάρει μέρος σε επίσημο παιχνίδι. Εκτιμάται ότι θα τεθεί στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο μετά το ματς με την Ξάνθη, που είναι προγραμματισμένο για τις 21 Ιανουαρίου (την Τετάρτη παίζει με τον Αστέρα ο Ολυμπιακός).

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, καθώς έπαιζε κανονικά με τον Πανιώνιο όλο αυτό το διάστημα και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τους Αρκάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x