Stoiximan Super League

Σε καλή κατάσταση ο Χουλτ-Για τότε υπολογίζεται

Ικανοποιημένος από την κατάσταση στην οποία παρουσιάστηκε ο Νίκλας Χουλτ στην πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ. Πότε σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει. Πώς τον καλωσόρισε στην ομάδα ο Ισπανός.

«Τρίβει» τα χέρια του ο Μανόλο Χιμένεθ με Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός μπακ ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ την Τετάρτη και χθες (01/02) έκανε την πρώτη του προπόνηση στα κιτρινόμαυρα. Παρά το γεγονός ότι έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τα μέσα Δεκεμβρίου, όταν και έκανε την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (κόντρα στην Ξάνθη), έχει κρατηθεί σε καλή κατάσταση. Έκανε ατομικές προπονήσεις στην πατρίδα του και την Πέμπτη κατάφερε να ακολουθήσει κανονικούς ρυθμούς στα Σπάτα.

Πάντως, δύσκολα θα είναι στην αποστολή του ντέρμπι της Κυριακής (04/01, 19:30) με τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρεται στη «Live Sport». Εκτιμάται ότι και μετά τη ρεβάνς της Ένωσης με τους «ερυθρόλευκους» της Τετάρτης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, θα είναι σε θέση να βοηθήσει.

«Από σήμερα (σ.σ. χθες) θα είναι μαζί μας ο Νίκλας, μακάρι να μας βοηθήσει γρήγορα», ανέφερε ο Μανόλο Χιμένεθ την Πέμπτη παρουσιάζοντας τον τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στους παίκτες των «κιτρινόμαυρων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x