Μετά την επέκταση συμβολαίου στον Πέτρο Μάνταλο, η διοίκηση της ΑΕΚ έθεσε ως προτεραιότητα να «δέσει» και τον Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος δεσμεύεται μέχρι το 2019, αλλά αποτελεί κοινή επιθυμία των δύο πλευρών η επέκταση της συνεργασίας τους. Για τη μεν «Ένωση» προκειμένου να είναι εξασφαλισμένη για το μέλλον του παίκτη, για τον δε τελευταίο ώστε να επιβραβευτεί για την προσφορά του.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει και είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ομάδα και παίκτης έχουν εκφράσει τα «θέλω» τους, σημαντικές αποκλίσεις δεν υπάρχουν και εκκρεμεί να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για να κλείσει και αυτό το ζήτημα θετικά για την ΑΕΚ, προτού στραφεί στα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι (Ανέστης, Χριστοδουλόπουλος, Γιόχανσον).

Όσον αφορά στον Μάρκο Λιβάγια, που χθες δήλωσε ξεκάθαρα πως είναι έτοιμος να παραμείνει αρκεί η ΑΕΚ να τα βρει με τη Λας Πάλμας, το θέμα θα προχωρήσει με το νέο έτος. Υπενθυμίζεται πως στο δανεισμό του από την ισπανική ομάδα υπάρχει οψιόν αγοράς 1,8 εκατ. ευρώ, οπότε όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις της ομάδας που είναι απόλυτα ευχαριστημένη με τον Κροάτη φορ, ο οποίος έχει προσυμφωνήσει (από το καλοκαίρι) για άλλα τρία χρόνια. Όλα δείχνουν πως στους πρώτους μήνες του νέου έτους ο Λιβάγια θα γίνει… αποκλειστικά παίκτης της ΑΕΚ.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ