Stoiximan Super League

Σε καλό δρόμο ο Πρίγιοβιτς (video)

Η αξονική του Πρίγιοβιτς έδειξαν πως η αποθεραπεία του εξελίσσεται ομαλά και θα αυξηθεί η ένταση στο πρόγραμμά του. Καλά τα νέα και για Κάμπος.

Αισιόδοξα μηνύματα για την επάνοδο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έδειξε η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε. Όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα, η πώρωση του τραύματός του στην κλείδα εξελίσσεται φυσιολογικά και το τιμ του ΠΑΟΚ αποφάσισε να αυξήσει την ένταση στο ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί ο υψηλόσωμος επιθετικός. Ο τελευταίος από την Πέμπτη θα αρχίσει να κάνει προπόνηση χωρίς σωματική επαφή κι ακόμη δεν είναι σαφές πότε θα τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Καλά είναι τα νέα και για τον Τζάλμα Κάμπος, που μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τη θλάση του στο ματς με την ΑΕΚ κι από την Πέμπτη θα συμμετέχει μερικώς στην προπόνηση σε ρυθμούς επανένταξης.

Στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας επέστρεψαν οι Φερνάντο Βαρέλα, Ευθύμης Κουλούρης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Το πρόγραμμα εστίασε στην ταχύτητα και τη δύναμη μαζί με κομμάτια τακτικής και τεχνικής, ενώ έγινε δουλειά στην πίεση και την κυκλοφορία της μπάλας.

Την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x