Super League 2

Σε πρώτο πλάνο Λούκα και Τζεμπούρ

Τα μεταγραφικά τους πλάνα φαίνεται πως καταστρώνουν στην ΑΕΚ, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι με την επιστροφή τους στη Σούπερ Λίγκα. Ποια τα δεδομένα για Σκόκο-Τζεμπούρ, ταξίδι στη Βραζιλία για Λούκα.

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει την ΑΕΚ να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση δύο πρώην ποδοσφαιριστών της.

Του Νάτσο Σκόκο και του Ραφίκ Τζεμπούρ. Πρόκειται σίγουρα για δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την «Ένωση» και έχουν αποδείξει στο παρελθόν την αξία τους.

Όμως τα δεδομένα για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και τον Αλγερινό φορ δεν και για τους δύο θετικά. Όπως γράφει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της «Ένωσης» είναι ο 24χρονος Λούκα που αγωνίζεται στη Βραζιλία με τη φανέλα της Κρισιούμα.

Εφόσον αυτή η υπόθεση έχει αίσιο τέλος, τότε στον «Δικέφαλο» δεν θα κινηθούν για άλλον εξτρέμ. Μάλιστα, για τον συγκεκριμένοι παίκτη ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη χώρα του καφέ ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ώστε να έχει διαπραγματευτεί την απόκτησή του τόσο με τον ίδιο όσο και τον σύλλογό του.

Έτσι αυτή τη στιγμή ο Σκόκο δεν δείχνει να είναι καν ψηλά στη σχετική λίστα των ανθρώπων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Αντίθετα, στην ΑΕΚ και ιδιαίτερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρονται να βλέπουν με καλό μάτι την επιστροφή του Τζεμπούρ, ο οποίος από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα στον ΑΠΟΕΛ έχει πετύχει οχτώ γκολ και δείχνει πως σταδιακά βρίσκει τον καλό του εαυτό.

Μάλιστα, στην «Ένωση» θεωρούν πως δεν τίθεται θέμα συμπεριφοράς του διεθνούς άσου, αφού την εποχή που ήταν στην ομάδα υπήρχαν εξωαγωνιστικοί λόγοι που επηρέαζαν την ψυχολογία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x