Stoiximan Super League

Σε πρώτο πλάνο του στόπερ, στη συνέχεια ο φορ στον Απόλλωνα

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης έχουν ρίξει όλο το βάρος στην εύρεση του εκλεκτού για το κέντρο της άμυνας και στη συνέχεια θα κινηθούν και την απόκτηση επιθετικού.

Τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με μεταγραφικούς στόχους τόσο από το εξωτερικό όσο και από την ελληνική αγορά, ψάχνοντας τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθειά της να μείνει στην κατηγορία.

Ο Γιώργος Παράσχος έχει θέσει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα μπορέσει να ενσωματωθεί και να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Στη λίστα παραμένει ο Γιώργος Ζησόπουλος εφόσον λύσει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο, ενώ εξετάζονται και λύσεις από το εξωτερικό.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επαφές και με παίκτες που αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης. Θεωρείται δεδομένο πως ο στράικερ που θα έρθει θα είναι από την αγορά του εξωτερικού, με τον Γιώργο Παράσχο και τους συνεργάτες του να εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά!

Και για τις δύο θέσεις αναμένεται να υπάρχουν νεότερα εντός των επομένων ημερών (ίσως και εντός των ερχόμενων 48 ωρών), με αυτή του κεντρικού αμυντικού να επείγει για την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x