Stoiximan Super League

Σε ρυθμούς Χάποελ επιστρέφουν στον Ολυμπιακό

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το χθεσινό ρεπό που πήραν από τον Βίκτορ, με τον Ισπανό να καταστρώνει τα πλάνα του για τον πρώτο αγώνα με την Χάποελ.

Αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League μετρούν στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, ύστερα από το ρεπό που πήραν χθες από τον Βίκτορ για να ξεκουραστούν μετά από την δουλειά που έκαναν στα δύο στάδια προετοιμασία σε Αυστρία και Βέλγιο.

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται, από την πλευρά του, να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες παρουσίασε η ομάδα του στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και είχε ως αποτέλεσμα την ήττα με σκορ 3-1.

Ο 40χρονος προπονητής είδε ξανά τον τελευταίο αγώνα και θα μιλήσει στους παίκτες για εκείνα που πρέπει να προσέξουν στις αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς. Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Βίκτορ περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Τσόρι και του Πουλίδο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε μία ελαφριά ενόχληση στο γόνατο, όμως σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Ο Μεξικανός φορ, με τη σειρά του, είχε μία κάκωση στο δεξί γόνατο που αποκόμισε από τον αγώνα με την Μπριζ και επικρατεί αισιοδοξία ότι και εκείνος θα μπορέσει να συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x