Ισπανία

Σε σκέψεις ο Πέρεθ για Αντσελότι

Αν και το είχε αποφασίσει, ο Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται να μπαίνει σε σκέψεις για την απόλυση του Κάρλο Αντσελότι. Ταξίδι... Μίλαν στη Μαδρίτη. Τα τελευταία νέα από την Ισπανία για τον πάγκο της Ρεάλ.

Σε δίλημμα για το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι φαίνεται πως βρίσκεται ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος της Ρεάλ φερόταν να έχει αποφασίσει εδώ και λίγες μέρες την απόλυση του Ιταλού προπονητή μετά την αποτυχημένη φετινή σεζόν, αλλά η καθυστέρηση της ανακοίνωσης της απόφασής του δείχνουν πως δεν είναι κατασταλαγμένος.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, αρκετά στοιχεία δείχνουν πως ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας» έχει αμφιβολίες για το αν η απομάκρυνση του Αντσελότι είναι η σωστή απόφαση. Το γεγονός ότι μεγάλη μερίδα των φιλάθλων της Ρεάλ επιθυμεί την παραμονή του «Καρλέτο», οι δηλώσεις στήριξης στον προπονητή από πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας (όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο), αλλά και το γεγονός ότι πολύς κόσμος δεν «ψήνεται» για τον Ράφα Μπενίτεθ, που θεωρείται φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση, έχουν βάλει σε σκέψεις τον Πέρεθ.

Την ίδια ώρα, η Μίλαν φαίνεται πως εντείνει τις προσπάθειες για να προσλάβει τον Αντσελότι. Ο διευθύνων σύμβουλος των «ροσονέρι» Αντριάνο Γκαλιάνι, ανακοίνωσε πως σήμερα θα βρίσκεται στη Μαδρίτη, χωρίς όμως να επιβεβαιώσει πως έχει ως σκοπό του ταξιδιού του να πάρει πίσω τον προπονητή.

Όπως και να’ χει, οι αποφάσεις δεν θα αργήσουν. Ένα χρόνο και μια μέρα μετά την κατάκτηση του Champions League, είναι πολύ πιθανό ο Κάρλο Αντσελότι να χάσει τη δουλειά του. Όχι όμως σίγουρο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x