Stoiximan Super League

«Σε συζητήσεις ο ΠΑΟΚ για την αγορά αετού»

Χθες ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει αετό, στη συνέχεια αυτό διαψεύστηκε, ενώ ο μοναδικός εκπαιδευτής αετών στη Βόρεια Ελλάδα αναφέρει πως γίνονται συζητήσεις για αγορά του πτηνού.

Ο ΠΑΟΚ διέψευσε τα σενάρια που έκαναν λόγο για αγορά αετού προκειμένου να πετάει πριν από τα παιχνίδια πάνω από το γήπεδο, στα πρότυπα ομάδων του εξωτερικού.

Όμως ο Κώστας Ελευθεριάδης, ο μοναδικός εκπαιδευτής των αρπακτικών πτηνών στη Βόρεια Ελλάδα που έχει δικό του εκπαιδευτήριο, αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι έχουν γίνει συζητήσεις για την αγορά αετού από τον ΠΑΟΚ.

«Είμαστε ακόμη στις συζητήσεις. Υπάρχει εδώ και καιρό η ιδεά, αλλά προς το παρόν δεν έχει αγοραστεί από τον ΠΑΟΚ κάποιος αετός. Θα χρειαστεί να κάνετε όλοι υπομονή μερικές μέρες» δηλώνει ο εκαιδευτής.

Παράλληλα, ο Κώστας Ελευθεριάδης μίλησε και για την ενασχόληση του με τα αρπακτικά πτηνά:«Η ενασχόληση με τα αρπακτικά πτηνά είναι μια μεγάλη εμπειρία. Σύντομα θα έχουμε διαμορφώσει κατάλληλο χώρο για τη φιλοξενία τραυματισμένων αρπακτικών πτηνών, με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας τους και την ομαλή επανένταξή τους στο φυσικό τους περιβάλλον».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x