Champions League

«Σε τέτοιες βραδιές δείχνουμε ότι είμαστε τοπ ομάδα»

Ο Ντέλε Άλι κατέστησε σαφή τη διαφορά της προσπάθειας για διάκριση με την απλή συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και τόνισε πως η Τότεναμ αποδεικνύει ότι είναι κλαμπ τοπ επιπέδου.

Ο Ντέλε Άλι κατέστησε σαφή τη διαφορά της προσπάθειας για διάκριση με την απλή συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και τόνισε πως η Τότεναμ, μέσα από βραδιές όπως αυτή με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Γουέμπλεϊ», αποδεικνύει ότι είναι κλαμπ τοπ επιπέδου.

«Αισθανόμαστε ότι είμαστε ομάδα του κορυφαίου επιπέδου και τέτοιες βραδιές και αποτελέσματα κόντρα σε τόσο μεγάλες ομάδες, το αποδεικνύουν. Έχουμε πει ότι θέλουμε να παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ για να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι αξιόλογο, όχι απλά να συμμετέχουμε.

Είμαστε όλοι χαρούμενοι για τη νίκη κι εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα για τα δύο γκολ που πέτυχα. Ήμασταν γεμάτοι αυτοπεποίθηση έπειτα από το αποτέλεσμα που πήραμε και στο εκτός έδρας ματς και ξέραμε ότι είχαμε πιθανότητες για κάτι καλό αν ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα και το παλεύαμε» ήταν τα λόγια του σκόρερ των δύο εκ των τριών τερμάτων στη νίκη (3-1) επί της «βασίλισσας».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x