Europa League

«Σεβασμός στον Αστέρα»

Η Σάλκε δεν αποφεύγει τον τίτλο του φαβορί, αλλά τα στελέχη της δηλώνουν πως σέβονται τον Αστέρα Τρίπολης και τους άλλους αντιπάλους στον όμιλο του Europa League.

Ο προπονητής της ομάδας, Αντρέ Μπράιτενραϊτερ, τόνισε: «Θα μπορούσαμε να έχουμε συναντήσει δυσκολότερους αντιπάλους βάσει ονόματος, αλλά πρέπει να σεβαστούμε κάθε αντίπαλο. Δεν γνωρίζω καλά τις ομάδες που θα συναντήσουνε. Ο Γιοχάνες Γκάις αντιμετώπισε πέρσι με τη Μάιντς τον Αστέρα και θα έχει κάποια άποψη. Στόχος μας σε κάθε περίπτωση είναι η πρόκριση».

Ο αρχηγός της ομάδας, Μπένεντικτ Χέβεντες, είπε: «Θα γίνουν ενδιαφέροντα παιχνίδια. Είχα παίξει κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και το 2008. Δεν υποτιμάμε καμία ομάδα, αλλά είμαστε φαβορί και πρέπει να επιβεβαιώσουμε αυτό το χαρακτηρισμό. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτή τη διοργάνωση».

Τέλος, ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ, είπε: «Θα πρέπει να παίξουμε όλα τα παιχνίδια και ξεκάθαρος στόχος μας είναι η πρόκριση, ει δυνατόν και σαν πρώτοι στον όμιλο. Οι ευρωπαϊκοί αγώνες είναι πάντα ξεχωριστοί για τους παίκτες και τους φιλάθλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x