Ιταλία

Σεβτσένκο: «Πολύ καλή δουλειά ο Γκατούζο – Κάποια στιγμή θα ήθελα να προπονήσω τη Μίλαν»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Αντρέι Σεβτσένκο μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Τζενάρο Γκατούζο, αλλά και για το αν θα ήθελε να κάποια στιγμή να γίνει προπονητής της Μίλαν.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από τους Special Team Legends και την ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ο Αντρέι Σεβτσένκο παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με την ομάδα της Μίλαν, αλλά και με το μέλλον του σαν προπονητής.

«Ελπίζω πως η Μίλαν μπορεί να πάει στο Champions League. Ο Γκατούζο κάνει καλή δουλεία. Ο επόμενος αγώνας θα είναι καθοριστικός, ελπίζω πως η Μίλαν θα τα καταφέρει. Πρέπει να κερδίσει αυτό το ματς και μετά να δει τι θα γίνει στα άλλα ματς», σχολίασε ο πρώην επιθετικός.

Όσον αφορά τον Γκατούζο πρόσθεσε: «Για εμένα κάνει καλή δουλεία. Είναι προπονητής που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στη Μίλαν. Ο Ρίνο κάνει το καλύτερο, μετά το τέλος της σεζόν η διοίκηση θα πάρει την απόφασή της». Ασχολίαστο δεν άφησε και τον Πολωνό επιθετικό της ομάδας, Κρίστοφ Πιόντεκ: «Εξαιρετική χρονιά, είναι ένας επιθετικός με ποιότητα. Έχει μέλλον μπροστά του».

Τέλος ο «Σέβα» δήλωσε και για τον αν θα ήθελε να γίνει προπονητής στους «ροσονέρι», «Ο σύλλογος έχει κάνει τόσα πολλά για εμένα, είναι πάντα στην καρδιά μου, όπως και οι φίλαθλοι. Ποιος ξέρει για το αν κάποια στιγμή αναλάβω την τεχνική ηγεσία; Τώρα είμαι πολύ απασχολημένος με την εθνική Ουκρανίας. Είναι ξεκάθαρο ότι μία μέρα θα ήθελα να προπονήσω τη Μίλαν», κατέληξε ο Σεβτσένκο.

Επιμέλεια: Ταξιάρχης Ντότσικας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x