Stoiximan Super League

Σεντελίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Λάμβανα απειλητικά μηνύματα»

Ο Μάκης Σεντελίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του αποκάλυψε ότι λάμβανε απειλητικά μηνύματα.

Στην αποκάλυψη ότι λάμβανε απειλητικά μηνύματα προέβη μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάκης Σεντελίδης με αφορμή τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του τα ξημερώματα.

«Είχαν προηγηθεί απειλητικά μηνύματα. «Θα πεθάνεις» και άλλα τέτοια»», τόνισε και συνέχισε:

«Εγώ δεν είχα κανέναν ρόλο στον Ηρακλή. Δεν ήμουν συνεργάτης του Παπαθανασάκη. Έτυχε να συζητήσω μαζί του πριν από χρόνια, πριν μπει στον Ηρακλή. Το εάν με άκουγε τόσα χρόνια ή όχι είναι ένα άλλο θέμα. Αυτό που έχει σημασία είναι ο τρόπος που οπλίστηκαν κάποιοι για να κάνουν τέτοιες ενέργειες. Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί που μέσα από τον γραπτό λόγο ή παρεμβάσεις τους σε ραδιοφωνικούς σταθμούς με είχαν στοχοποιήσει. Έλεγαν ότι φταίω εγώ», τόνισε και συνέχισε:

«Η αφορμή για όλα αυτά είναι η άδεια που δεν πήρε ο Ηρακλής. Πιστεύουν ότι φταίω εγώ. Γιατί πολύ απλά είμαι ο εύκολος στόχος. Εγώ δεν έχω καμία επαφή με τον κ.Παπαθανασάκη. Δεν συζητούσα ποτέ μαζί του. Δεν ξέρω με ποιους μιλάει και τι κάνει», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x