Champions League

Σεντονάτη με επικό «διπλό» η Πόρτο (video)

H Πόρτο άντεξε στο ξύλο και έβγαλε νοκ-άουτ τη Ρόμα. Οι δράκοι εκμεταλλεύτηκαν τις δύο χαζές αποβολές των τζιαλορόσι και με το 3-0 στο Ολίμπικο, πέρασαν πανηγυρικά στους ομίλους του Champions League!

Στους ομίλους του Champions League θα βρίσκεται η Πόρτο. Οι «δράκοι» εκμεταλλεύτηκαν τις χαζές αποβολές των παικτών της Ρόμα (39’ και 50’) κι έφτασαν στο 3-0 μέσα στο «Ολίμπικο», το οποίο ύστερα από το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι τους χάρισε την πρόκριση.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκαν στο ματς οι παίκτες του Σάντο που άνοιξαν το σκορ πριν την συμπλήρωση 10λεπτών με κεφαλιά του Φελίπε (8'). Οι «τζιαλορόσι» δεν ψάρωσαν και πήραν τον έλεγχο όμως πλήρωσαν την έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια, αλλά και την ετοιμότητα του Κασίγιας (μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Σαλάχ). Ενώ, οι Ρωμαίοι βρίσκονταν στην επίθεση, ο αρχηγός τους Ντανιέλε Ντε Ρόσι τους πρόδωσε, καθώς με μία χαζή ενέργεια αποβλήθηκε-σωστά με απευθείας κόκκινη κάρτα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (39’).

Πριν προλάβει καλά-καλά να συνηθίσει στα νέα δεδομένα, η Ρόμα είδε τις ελπίδες της να γίνονται ακόμη λιγότερες όταν ο Έμερσον, επίσης με δολοφονικό μαρκάρισμα πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια στο 50’. Από εκεί και πέρα όλα έγιναν πολύ εύκολα για τους Πορτογάλους που διαχειρίστηκαν άψογα το ματς και στο 73ο λεπτό καθάρισαν την πρόκριση με τον Λαγιούν. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κορόνα αποφεύγοντας τον Μανωλά και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x