Κύπρος

Σεφτέ με τριάρα ο Εθνικός

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα Κύπρου σημείωσε ο Εθνικός Άχνας, που επικράτησε 3-0 της Πάφου. Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν Άρης Λεμεσού και Νέα Σαλαμίνα.

Τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα Κύπρου κατέκτησε ο Εθνικός. Η ομάδα της Άχνας νίκησε με σκορ 3-0 την Πάφο, αφήνοντας πίσω την ήττα της πρεμιέρας από την Αλκή. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κιπιάνι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (5’ και 63’), ενώ ενδιάμεσα σκόραρε ο Χαραλάμπους. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με ήττα, καθώς είχε αναβληθεί το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, με το οποίο άνοιξε η δεύτερη αγωνιστική, ο Άρης Λεμεσού, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕΛ, παραχώρησε 1-1 στη Νέα Σαλαμίνα, που μετράει πλέον δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41’ με τον Μαραγκουδάκη και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 64’ με τον Κυπριανού.

Πρόγραμμα-Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 26/8
Εθνικός Άχνας-Πάφος 3-0
(5’, 63’ Κιπιάνι, 38’ Χαραλάμπους)

Άρης Λεμεσού-Νέα Σαλαμίνα 1-1
(41’ Μαραγκουδάκης - 64’ Κυπριανού)

Κυριακή 27/8
ΑΕΚ-Ολυμπιακός Λευκωσίας (18:00)
Δόξα Κατωκοπιάς-Ερμής (19:00)
ΑΛΚΗ-Ανόρθωση (20:00)

** Οι αγώνες ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ και Απόλλων Λεμεσού-Ομόνοια αναβλήθηκαν λόγω της συμμετοχής του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα στα πλέι οφ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:

Σάββατο 9/9
ΑΕΛ-Δόξα Κατωκοπιάς
Ανόρθωση-Άρης Λεμεσού
Ερμής-ΑΕΚ Λάρνακας
Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ
Ολυμπιακός Λευκωσίας-Απόλλων Λεμεσού
Ομόνοια-Εθνικός Άχνας
Πάφος-ΑΛΚΗ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x