Stoiximan Super League

«Σεφτέ» στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Την πρώτη του νίκη το 2019 ψάχνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δοκιμάζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Χωρίς νίκη παραμένει μέχρι και σήμερα ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο, καθώς μετράει τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες και έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας το 2019.

Οι ιώσεις που θέρισαν το «τριφύλλι» σε συνδυασμό με την αγωνιστική «κοιλιά» που έκανε η ομάδα του Γιώργου Δώνη επηρέασαν σημαντικά τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι σήμερα καλούνται να πάρουν την πρώτη τους νίκη το νέο έτος.

Αντίπαλός τους ο Παναιτωλικός, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν στο Αγρίνιο, για την 15η αναβληθείσα αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, ΕΡΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Εκτός από το αρνητικό σερί, οι «πράσινοι» θέλουν να αποκτήσουν εκ νέου καλή ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του θα παίξει η τριάδα Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης, ενώ μπακ-χαφ θα είναι οι Γιόχανσον και Ινσούα.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κουρμπέλης και Κάτσε, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Χατζηγιοβάνης και ο Μπουζούκης. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μακέντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x