Αγγλία

«Σειρήνες» από Αγγλία για Πέρισιτς

Ο Ιβάν Πέρισιτς έχει καταφέρει με τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Ίντερ να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών αγγλικών ομάδων.

Ευτυχισμένος μπορεί να δηλώνει στην Ίντερ ο Ιβάν Πέρισιτς, αλλά η παραμονή του στην ομάδα και τη νέα σεζόν δεν είναι καθόλου σίγουρη. Σύλλογοι από την Premier League έχουν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή και τους «νερατζούρι», ώστε να τον αποκτήσουν το προσεχές καλοκαίρι.

Επίσης, ο Κροάτης εξτρέμ έχει αφήσει ευχαριστημένους τους ανθρώπους των Ιταλών με την καλή του απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια και αυτός είναι ένας λόγος που αρκετές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως η Λίβερπουλ και η Τσέλσι είναι δύο απ' αυτές που έχουν ρωτήσει για τον διεθνή άσο και ετοιμάζονται να καταθέσουν μετά το τέλος της σεζόν επίσημη πρόταση στον σύλλογο του ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος επιθυμεί σύμφωνα με τα λεγόμενά του να παραμείνει στην Ίντερ, ενώ είναι και πολύ ευχαριστημένος με την αντιμετώπιση του προπονητή του, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βόλσφμπουργκ ανέφερε: «Η Ίντερ είναι ένα μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Μου αρέσει πολύ η ζωή στην Ιταλία. Όταν ήμουν μικρός συνήθιζα να παρακολουθώ τα μεγάλα πρωταθλήματα και ήξερα όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί εδώ. Έχω υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα, το οποίο σημαίνει ότι απομένουν άλλα τέσσερα χρόνια. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αύριο στο ποδόσφαιρο. Αν, κάποια ομάδα ενδιαφέρεται για εμένα θα πρέπει να μιλήσει με την Ίντερ».

«Οι οπαδοί της Ίντερ θα ήθελαν να δουν την ομάδα να κερδίζει τρόπαια, όπως το 2010. Έχουμε μια νεανική ομάδα και πιστεύω πως έχουμε δείξει πρόοδο στην απόδοση. Πολλοί νέοι παίκτες εντάχθηκαν στην ομάδα φέτος, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να τα πάμε καλύτερα από του χρόνου. Σημασία έχει η ομάδα να κερδίζει, δεν με νοιάζει πόσα γκολ θα πετύχω, με ενδιαφέρει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x