Ιταλία

«Σειρήνες» από Γαλλία, Αγγλία και Γερμανία για τον Αλέγκρι

Ιταλικό δημοσίευμα χαρακτηρίζει δύσκολη την παραμονή του Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους καθώς ομάδες από τις τρείς χώρες φέρονται να τον έχουν στο στόχαστρό τους.

Θα βρει τον Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους η νέα αγωνιστική σεζόν; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα... Και αυτό γιατί ιταλικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι παρά το γεγονός ότι η «Μεγάλη Κυρία» έχει στα χέρια της την περσινή ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2020, είναι τέτοιο το ενδιαφέρον για τον Ιταλό προπονητή που όλα μπορούν να θεωρηθούν πιθανά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήδη, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κάνει κάποιες ενέργειες εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς την πλευρά του Αλέγκρι. Ωστόσο, εκτιμάται πως ομάδες και από την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ θέλουν τον Ιταλό, και είναι έτοιμες να του προσφέρουν καλύτερο συμβόλαιο αλλά και αρκετά χρήματα για μεταγραφές. Τέλος, το σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ενδεχομένως στη λίστα με τι υποψήφιες ομάδες να μπει και η Μπάγερν Μονάχου, ανάλογα με το τι θα συμβεί με τον Χάινκες και τον πάγκο της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x