Champions League

Σέξπιρ: «Η πρόκριση επί της Σεβίλλης συγκρίνεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ως επιτυχία αναλόγου μεγέθους με την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος χαρακτήρισε την πρόκριση επί της Σεβίλλης ο προπονητής της Λέστερ, Κρεγκ Σέξπιρ.

Τεράστια επιτυχία που μπορεί να συγκριθεί με την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, χαρακτηρίζει την πρόκριση της Λέστερ στους «8» του Champions League, ο προπονητής της ομάδας Κρεγκ Σέξπιρ.

«Ήταν μια μνημειώδης επιτυχία για όλους στο κλαμπ, αλλά και για μένα τον ίδιο. Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι ένας μαραθώνιος 38 αγωνιστικών ενώ η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League να κρίνεται σε δύο μόλις αγώνες, ωστόσο η ποιότητα του αντιπάλου κάνει τις δύο επιτυχίες συγκρίσιμες. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι είχαμε μια δύσκολη κλήρωση, παρ’ όλα αυτά με την βοήθεια των φιλάθλων αλλά και την απίστευτη εμφάνιση των παικτών, πετύχαμε κάτι για το οποίο όλοι στο σύλλογο μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι», τόνισε ο Βρετανός τεχνικός.

Ο προπονητής των «αλεπούδων» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον προκάτοχό του, Κλαούντιο Ρανιέρι τονίζοντας πως «του αναλογεί σημαντικό μέρος της πρόκρισης, καθώς αυτός βρισκόταν στον πάγκο στην πρώτη αναμέτρηση. Όλοι στον σύλλογο θα τον θυμόμαστε για τις επιτυχίες και την βοήθεια που προσέφερε».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x